Zon El08 nestekaasutykki – linnunpelätin

ZonEl08 nestekasuutykki

Useita laukauksia epäsäännöllisin välein, lyhyessä ajassa ampuva nestekaasutykki, on osoittautunut erittäin tehokkaaksi keinoksi estää lintujen aiheuttamat vahingot.

Nämä nestekaasutykit ampuvat automaattisesti vaarattomia laukauksia ja karkottavat lintuja ja villieläimiä. Käyttöalueet ovat esimerkiksi viljapellot, hedelmäpuutarhat, golfkentät, kalalammikot, puistot, lentokentät ja kaatopaikat.

Nestekaasutykki on edullinen vaihtoehto. Käyttökustannus on vain muutaman sentin per päivä. Tykki toimii tavallisella kaasugrilleissä yleisesti käytetyllä nestekaasulla.

Zon EL08

Ainoa liikkuva osa Zon EL08 kaasutykissä on venttiili, jolla ohjataan kaasun virtausta. Kaasutykki Zon EL08 voi tuottaa 1, 2, 3 tai 4 laukauksen sarjoja. Jokaisen laukauksen välillä on noin viiden sekunnin viive. Aikaviive voidaan asettaa elektronisesti 1 – 60 minuuttiin.

Zon EL08 kaasutykissä on kolme mahdollisuutta valita satunnainen viive laukausten välille. Kun tätä ominaisuutta käytetään, kaasutykki valitsee eri aikaviiveen jokaisen laukaussarjan välille. Zon EL08 kaasutykki on varustettu 24-tunnin kellolla. Kaasutykki voidaan asettaa toimimaan neljäksi eri ajanjaksoksi (vuorokauden aikana).

Tripod jalustalla

Zon EL08 kaasutykki on myös saatavilla pyörivällä jalustalla, jonka ansiosta tykki voi ampua 360 asteen sektorissa. Tykin vaikutusaluetta voidaan näin laajentaa huomattavasti.

Lisävaruste

Lisävarusteena on saatavilla kaukosäädin, joka toimii jopa 2 km etäisyydellä ja sopii erinomaisesti esimerkiksi lentokentälle, missä halutaan hallita laukauksien tarkka ajankohta.

Ota yhteyttä!