Laser linnunkarkotin

Luonto on innoittanut lasersäteellä toimivan linnunpelättimen keksijää. Linnut yhdistävät lasersäteen lähestyvään vaaraan. Lintujen eloonjäämisvaisto pistää ne lentämään pois. Sama vaisto kun linnut lentävät pois auton lähestyessä.

Verrattuna perinteisiin lintujen karkottamismenetelmiin agrilaserin etu on siinä, että linnut eivät totu lasersäteisiin. Järjestelmällisen laserin käytön seuraus on, että linnut jättävät alueen. Säteiden takia linnut arvioivat alueen liian vaaralliseksi.

Monen vuoden tutkimustyön tuloksena on löydetty lintujen karkottamiseen sopivin lasersäde. Siinä on yhdistetty tarkkuusoptiikkaa, suodatus ja määrättyjä valon aallonpituuksia. Lopputuloksena on lintujen karkottaminen ainutlaatuisella tavalla.

Avix Autonomic

Avix Autonomic
Avix Autonomic on täysautomaattinen linnun karkotin. Se voidaan ohjelmoida niin että se ampuu lasersäteen eri suuntiin. Se kykenee karkottamaan linnut suurilta alueilta. Laserpelätin toimii sekä 230 V jännitteellä että 24 V. Aurinkopaneelin ja akun kanssa pelättimen voi asentaa mihin tahansa. Virrankulutus enimmillään 90W.

Suotuisissa olosuhteissa tämä laite pystyy pitämään linnut loitolla suurelta alueelta. Laitteen jatkuva käyttö pitää linnut poissa koko alueelta 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa.

Käyttökohteet: turkistarhat, viljelmät, suuret katot, golfkentät, lentokentät, viljapellot, tehdashallit, puutarhat, tuulimylly puistot jne.

Avix Autonomic karkottaa: pääskysiä, harakoita, lokkeja, rastaita, variksia, naakkoja, kyyhkysiä, sorsia, hanhia, kurkia jne.

Agrilaser Handheld

agrilaser handheld

Kannettava Agrilaser handheld on erittäin tehokas laserkarkoitin. Se sopii nopeaan karkottamistarpeeseen myös silloin, kun tarvitaan pitkää toimintasädettä. Linnut näkevät lasersäteen fyysisenä uhkana; ne pakenevat.

Toimintasäde: 1000 – 2500 metriä valoisuusolosuhteista riippuen.

 

Ota yhteyttä!